Markkinoinnin koulutus

koulutusInnostavaa oppimista!

Järjestätkö sinä koulutuksia, joihin tarvitset innostavan luennoitsijan? Haluatko tiimillesi työkaluja markkinoinnin suunnitteluun, toteuttamiseen tai seurantaan? Ehkäpä asiakaskokemuksen rakentamiseen tai markkinoinnin taloudelliseen seurantaan?

Pidän yrityslähtöisiä koulutuksia pääasiassa brändin ja asiakassuhteiden rakentamisesta, digitaalisesta markkinointiviestinnästä sekä asiakastiedon tuomisesta osaksi yrityksen päätöksentekoa. Markkinoinnin koulutus yhdistää aina tutkittua tietoa arjen markkinoinnin haasteisiin. 

Koulutus asiakkaan tarpeeseen

Koulutukset räätälöidään aina asiakkaan tarpeisiin. Aihe, teemat, esimerkit ja harjoitukset valitaan sitten, että ne palvelevat asiakkaan tavoitteita. 

Koulutus voidaan toteuttaa niin isolle kuin pienellekin joukolle. Se voi olla luentotilaisuutena tai siihen voidaan sisältää paljonkin vuorovaikutuksellista oppimista. Toiset ovat kiinnostuneempia viimeisestä tutkimustiedosta, kun taas toiset haluavat aivan arkipäivän työkalujen oppimista.

Luennot voidaan toteuttaa tarpeen mukaan myös webinaarityyppisesti, jolloin osallistujat voivat tulla mukaan eri puolilta maata tai jopa maailmaa. Näistä asioista sovimme yhdessä asiakkaan kanssa.

Markkinoinnin koulutus voi olla luonteeltaan myös uutta luovaa työpajatyöskentelyä, fasilitointia, tai fasilitointia voidaan yhdistää osaksi koulutuspakettia erityisesti silloin, kun halutaan yhdessä kehittää jotain uutta.

Kurkkaa referenssi

Olen kokenut kouluttaja ja toiminut markkinoinnin opetus- ja koulutustehtävissä lähes parikymmentä vuotta. Osaan suhteuttaa tutkitun tiedon yrityksen arkeen. Kehitän jatkuvasti omaa opetustani vastaamaan nykypäivän tarpeita. Haluatko nähdä työnäytteitä? Asiakkainani on ollut niin yrityksiä, yhdistyksiä kuin projektejakin. Kurkkaapa tämä video, jossa puhun hevosalan yrittäjille palvelubrändin rakentamisesta.

Koulutuksen hinta määräytyy sen keston ja tarvittavan valmisteluajan mukaan.

Ota siis yhteyttä jo tänään ja suunnitellaan sinun yrityksellesi sopiva koulutus!