Sparraus

sparrausUutta virtaa sparrauksesta!

Yrityksille suunnattu sparraus on kahdenkeskinen, luottamuksellinen keskustelu, jolla pyrin auttamaan sinua löytämään vaihtoehtoja ja ratkaisuja käsillä olevaan yritystoiminnan haasteeseen.

Nämä haasteet voivat olla moninaisia. Ehkä kaipaat apua jo yrityksen perustamisvaiheessa, kun haluat pallotella erilaisia liikeideoita ja niiden markkinapotentiaalin selvittämistä. Ehkä kaipaat apua asiakaskohderyhmien ja niitä ohjaavien motivaatioiden selvittämiseen. Tai kaipaat apua selkeämmän viestintäkokonaisuuden luomiseen ja eri mediavaihtoehtojen pohdintaan. Tai aivan konkreettista apua some-kanavien tai sisällöntuotannon kanssa. Välillä voi olla, että haluat vain miettiä, miten priorisoida asioita, jotta aikaa jää myös perheelle. Yrittäjä painii monien näiden asioiden kanssa päivä toisensa jälkeen.

Sparraus auttaa jäsentämään ajatuksia

sparrausSinäkin voit hyötyä sparrauksesta. Minä sparraajana toimin sinulle peilinä ja ajatusten pallottelijana. Tuon pöytään koko kokemukseni markkinoinnin ja yritystoiminnan saralta. Autan sinua jäsentämään ajatuksiasi ja löytämään ratkaisun, joka auttaa juuri sinua eteenpäin, riippumatta yritystoimintasi vaiheesta tai muodosta.

En käytä monimutkaisia kaavioita tai paksuja lomakenippuja. Keskustelemme ja pyrimme löytämään sen oleellisen asian, jolla on suurin vaikutus tulevaan. Sparrausta ei tarvitse jännittää – olen siellä sinua varten!

Sparraus voidaan toteuttaa joko kasvokkain tapaamisella tai verkkoyhteyden välityksellä, hyödyntämällä esimerkiksi Skypeä. Näin ollen sijainti ei ole ongelma vaan voit osallistua sparraukseen vaikka toisesta maasta tai lentokentältä. Sparrausta on saatavilla suomeksi ja englanniksi. Sparrauksen hinta on 65€/tunti ja se tilataan huhtikuun alusta alkaen Redesan – verkkokaupan kautta.

Juuri nyt olen kehittämässä sparraustaitojani ja siksi nyt maaliskuun loppuun asti on saatavilla edullista koulutukseen liittyvää sparrausta 45€/h. Nämä sparraukset toteutetaan webinaarin kautta ja niihin osallistuu myös muita kuuntelijoita.

Ole siis yhteydessä jo tänään!