Starttipaketti aloittavalle yritykselle

Tuotatko asiakkaillesi arvoa?

markkinointisuunnitelmaUuden yrityksen perustaminen on jännittävää aikaa. Se on ideointia ja asioiden valmistelua. Se on omien vahvuuksien tunnistamista ja palveluiden rakentamista noiden vahvuuksien varaan. 

Yksi kriittisimmistä asioista yrittämistä suunnittelevalle on asiakasarvon rakentaminen ja siitä viestiminen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että yrityksen tulee suunnitella tarjoomansa kohderyhmälähtöisesti. On tärkeää alusta alkaen pitää mielessä se, mitä hyötyä asiakkaalle on sinun palvelustasi.

Aloittavan yrityksen starttipaketti tarjoaa sinulle mahdollisuuden sparrata yrityksesi ymmärrystä valitsemistasi kohderyhmistä. Suunnittelemme yhdessä sinulle sopivan paketin sopivista markkinointikeinoista. Siihen vaikuttaa esimerkiksi toimialalle tyypillinen tapa toimia, oma toimintasi, kiinnostuksesi markkinoinnin toteuttamiseen sekä tietenkin se, kuinka paljon haluat investoida yrityksesi markkinointiin. Teemme sinun yrityksellesi markkinoinnin suuntaviivat sekä konkreettisen suunnitelman, jota sinun on helppo toteuttaa.